Din hjälp är viktig för forumet: skriv inlägg, deltag i kampanjer, länka till oss, sprid vårt flygblad och donera pengar till driften!
Läs mer ...
Viktigt: obligatorisk läsning!
Förmaksflimmer - Forum Förmaksflimmer.se
Förmaksflimmer - Forum Förmaksflimmer.se
Hem | Profil | Registera dig | Aktiva ämnen | Medlemmar | Sök | FAQ
Användarnamn:
Lösenord:
Spara lösenordet
Har du glömt ditt lösenord?

 Alla forum
 Allmänt
 Hur påverkar förmaksflimret Ditt vardagsliv?
 Ett lugnt hjärta.
 Nytt ämne  Svara på inlägget
 Utskriftsvänligt
Författare Ämne  

Mattias

Sweden
14 inlägg

Postat - 2013/08/24 :  10:11:34  Visa profil  Svara med citat
Sedan jag fick mitt ff konstaterat för drygt två veckor sedan fick jag bisoprolol utskrivet. Den medicinen har gjort underverk (i allafall för tillfället).För första gången på ca 4 år har jag varit helt symptomfri i två veckor. Tidigare hade jag attacker flera ggr om dan. Att det skulle ta 4 år att få en diagnos är egentligen ofattbart. Denna känsla jag har nu är fantastisk. Jag sover bättre, orkar mer, känner mig inte längre deprimerad och oron över vad som har varit fel har funnits i mina tankar dagligen. Det ända som stör mig är att hjärtspecialister och andra flimmrare säger att ff kommer tillbaka för eller senare. Då ska det tydligen bli rytmstabiliserande medicin och sedan möjligtvis abliation. Men jag får ta denna flimmerfria period positivt och inte oroa mig för framtiden. Mår riktigt bra nu. Mattias.

Mattias

Hasse

Sweden
315 inlägg

Postat - 2013/08/24 :  18:03:04  Visa profil  Besök Hasse's hemsida  Svara med citat
Helt rätt tanke, njut i fulladrag nu och hoppas på att det inte kommer tillbaka. Risken är väl som sagt stor ändå att det gör det men det går ju alltid att hoppas att det inte gör det och att det räcker med Bisoprololen. Jag har gått igenom hela proceduren med tabletter och sedan 3 ablationer, men nu verkar det (peppar peppar) hålla sig borta.

Hasse


Född 1965 längd ca 190 cm och vikt mellan 96-100 kg
Abladerad 3 gånger, senast 2010-06-02. Har provat många mediciner innan och mellan ablationerna. Har åter börjat flimra och väntar på tid till läkaren. Fredag 27/1 ska jag få på ett långtids-EKG. EKG-et visade inget flimmer under 3 dygn, däremot ett par episoder med ett flertal extraslag. Ingen åtgärd tilssvidare.

Medicin för tillfället, ingen.

Gå till toppen av sidan
  Ämne  
 Nytt ämne  Svara på inlägget
 Utskriftsvänligt
Hoppa till:
Förmaksflimmer - Forum Förmaksflimmer.se © 2006- Förmaksflimmer.se Till toppen av sidan
 Image Forums 2001

Snitz Forums 2000