[ Hem ]   [ Forum ]   [ Kontakt ]   [ Senaste Nytt (svenska) ]   [ Senaste Nytt (engelska) ]

Du kan hjälpa till!

Forumet är naturligtvis beroende av medlemmarnas medverkan. Vi har en egen tråd på forumet som berör precis detta, hur just Du kan hjälpa till. Tråden uppdateras löpande med nya inlägg.

Här kommer några viktiga idéer:

1. Skriv inlägg

Medlemmarnas inlägg är förstås ryggraden i forumet. Utan inlägg, inget forum. Berätta erfarenheter, ställ frågor, svara på andras undringar, uppmuntra de som mår dåligt, välkomna nya medlemmar och rapportera nyheter Du sett. Ett jättetack till alla Ni som är aktiva med inlägg - Ni ÄR forumet!

2. Länka till oss

Driver Du en egen webbplats? Eller blogg? Som må handla om vad som helst. Länka till oss! Texten kan kanske lyda något i stil med "Medlem i" eller "Jag stöder". Huvudsaken att det är en länk.

Varför är det så viktigt? Jo, varje länk in mot en webbplats höjer dess "pagerank". Ju högre pagerank desto högre upp i sökresultaten hamnar vi. Utan att behöva en förfärlig massa pengar som nu till annonsering.

Driver Du ingen webbplats? Du kanske är aktiv på nätet i alla fall. Lägg in en länk till oss i Din signatur på Tradera och alla andra ställen där Du gör inlägg. Signatur med länk kan man ju lägga in på många webbplatser. Det är mycket värdefullt för oss om Du exponerar oss på detta sätt.

3. Sprid vårt flygblad

Printa ut några ex av flygbladet (som är i A4-format) och klipp isär det så har Du ett antal flygblad i A5-format. Saknar Du färgskrivare, be om hjälp med utskrift på forumet så hjälper någon säkerligen till och postar utskrifterna till Dig.

Besök sedan vårdcentraler, kardiologmottagningar och AK-mottagningar på Din hemort och be att få sätta utt flygbladen där det är lämpligt, på anslagstavlor eller väggar. Passa också på att ta med några flygblad när Du själv uppsöker några av dessa ställen för vård. Avrapportera jättegärna uppsatta flygblad på forumet. Det är bra att få bli glad ibland!

Många medlemmar har skrivit på forumet: om jag bara hade hittat Er tidigare! Det är precis det vi vill underlätta. Vi vet genom många vittnesmål att forumet hjälpt många men ännu når vi bara en bråkdel av alla de som skulle behöva uppmuntran och information. Och som kan delge oss andra sina värdefulla erfarenheter.

4. Donera pengar till driften

Jag, Håkan, som startade det här forumet 2006-07-31 på eget initiativ väl medveten om behovet - och i tacksamhet över att ha blivit kvitt mitt eget flimmer - driver forumet helt på ideell basis. Det innebär att allt arbete, som sammantaget varit omfattande, naturligtvis varit oavlönat. Vad arbetet består i går jag delvis in på i den här tråden, sjätte inlägget uppifrån. Jag har också (fram till idag) gjort 3162 inlägg för att i mån av förmåga ställa upp för övriga medlemmar, inte minst de som hittat till forumet sedan de nyss drabbats av sitt första flimmer. Tro mig, det ligger mycken ideell tid bakom de inläggen.

Vad som är svårt att undvika är serverhyror men framför allt annonskostnader som ligger på i storleksordningen 50 000 kronor per år - pengar som undertecknad står för själv så när som på cirka 15 000 kronor (2008-08-25) som med jättestor tacksamhet mottagits från donerande medlemmar sedan starten.

I stort sett alla nuvarande medlemmar på forumet - alltså förmodligen även Du! - har hittat hit tack vare den betalda annonseringen på Google. Tack vare den hamnar vi där alltid i topp för alla de sökbegrepp jag funnit relevanta. Våra annonser på Google har vid senaste avläsningen (2008-08-25) visats hela 12 349 000 (över tolv miljoner!) gånger. Tack vare det är vi idag 2140 medlemmar med en ständig tillströmning. Utan annonsering vore vi kanske tio.

Om Du vill donera en slant för att ge de som ännu inte hittat webbplatsen en chans att göra det - och webbplatsen en chans att leva vidare - så har Du möjlighet att under säkra former donera valfritt belopp:

Möjligheten att donera är tyvärr stängd just nu. Men vi jobbar på en lösning! Tack!


Tack på förhand för Din i alla avseenden värdefulla medverkan! Tillsammans skapar vi ett livskraftigt forum för alla oss som lider av förmaksflimmer.

Håkan
Admin